Sponsrad
4 min lästid

Rum att bo i

14:e september 2023, 07:11
Rum att bo i
Sponsrad
Like 0

Flexibla boendelösningar: CONTAINEX satsar på flexibla boendelösningar oavsett om det finns ett temporärt eller ett mer permanent boendebehov. Med det flexibla panelsystemet kan olika krav och standarder tillgodoses. Framförallt bygger CONTAINEX rum att trivas i.

Bild: Containex

Högkvalitativ utrustning
Den högkvalitativa isoleringen med standardenligt brandskydd samt individuella utrustningsalternativ ger en unik atmosfär och ett naturligt rumsklimat. Våra moduler har U-värden av den högsta standarden och skapar en behaglig bomiljö under den varma med framförallt även den kalla årstiden.

Containex tillgodoser dina behov
Med vårt flexibla modulsystem som fungerar enligt ”Lego-principen” skapar du dina förutsättningar själv. Du bestämmer själv utrustningen av varje enskild modul, dess användningsområde och flexibilitet. Våra moduler kan lätt byggas ihop, tas isär och byggas om till varje enskilt ändamål.

Bild: Containex

Något mer permanent? Inga problem! Vår Classic-Line klarar även längre insatser till och med som permanenta bostäder såsom studentbostäder samt boende för asylsökande. Redan innan 2015 har CONTAINEX haft stor erfarenhet av att skapa boendelösningar, snabbt, flexibelt och hållbart bland annat åt asylsökande runtom i Europa samt under covid-19 pandemin.

Ta boendemodulen ett steg vidare
Om du har ännu högre krav då är CONTAINEX Plus-Line kanske något för dig. PLUS Line-modulens fasad strålar i attraktiv antracitgrå och inomhus sörjer harmoniska modulövergångar och den genomgående golvbeläggningen för en trivsam atmosfär. En särskild highlight är dessutom de moderna sanitetsinstallationerna (inbyggda), den högkvalitativa trätrappan, LED-belysningen samt det nedsänkta taket. Självklart klarar vår Plus-Line ännu högre last på taket och golvet samt levereras med ännu bättre isolering jämfört med vår Classic-Line.

Bild: Containex

Mot en grönare modul
Under de senare åren har CONTAINEX utvecklat alltmer grönare moduler för mer hållbarhet. Solpaneler på taket, grönare tillverkning enligt vår Green Technology standard samt hänsyn till korta, effektiva transportvägar är bara en del av vår ständiga produktutveckling.

Resan som började 1981 i Österrike fortsätter. Låt dig inspireras av Europas ledande producent inom moduler.


Fördelar:

  • Perfekt som en långfristig eller tillfällig utrymmeslösning
  • Snabbt, flexibelt och pålitligt
  • Högkvalitativa utrustningsmöjligheter
  • Optimal värmeisolering
  • Modernt, attraktivt utseende enligt dina önskemål

Självklart pratar vi svenska

Läs mer om CONTAINEX på www.containex.com

Bild: Containex
#containex
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0