Kontakta oss

address
Lindhagensgatan 53, 112 43 Stockholm, Sweden
Ledningen
Josefine Stenberg
Josefine Stenberg
HR & Operativ chef
Myrna Whitaker
Myrna Whitaker
Redaktionschef med flera års erfarenhet inom Branschaktuellt med tidigare tjänster som journalist och redaktör. Myrna Whitaker har tidigare varit nyhetsankare för Ekot och har som frilansjournalist bland annat bevakat Syrienkriget och amerikansk politik för både lokala och rikstäckande tidningar.
Jesper Eklund
Jesper Eklund
Affärschef Digital
Marcus Nilsson
Marcus Nilsson
Affärschef Partnering
Emilia Granberg
Emilia Granberg
Printredaktör som ansvarar för Branschaktuellts printupplagor. Emilia är utbildad journalist, med många års erfarenhet av både printmedia och webb. Hon har även jobbat med PR & Kommunikation, och vet hur man ska rubriksätta och paketera storyn i alla led.
Anna Broberg
Anna Broberg
Reporter | Anna har arbetat som journalist för branschmedier och lokalpress från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Hon har bevakat både metallindustrin och kulturvärlden. Anna har även frilansat, bland annat för Norrländska socialdemokraten, NSD.
Christopher Blanck
Christopher Blanck
Reporter | Christopher Blanck är en högskoleutbildad journalist med bakgrund inom såväl sport- och lokaljournalistik som branschpress. Som reporter har han tidigare arbetat på Upsala Nya Tidning, Mitt i Stockholm och han har även varit skribent på sajten Borätt Forum. På Branschaktuellt skriver han på nyhetssajten och i magasinet.