Sveriges mest lästa byggtidning på nätet

Branschaktuellt Sverige AB är ett fristående förlag som grundades år 2011 av Oscar Lundberg och Marcus Rosenholm. På kontoret arbetar tjugofem drivna personer med redaktion, layout, analys och marknad. Vår vision är att bli Nordens ledande organ för branschbevakning.

Branschaktuellt är en del av mediakoncernen Lundros som bland annat äger sajterna iradar.fi och branschstegen.se.

Gasellföretag 2019!

Vår satsning på det digitala landskapet, medarbetare och nöjda kunder har bidragit till att Branschaktuellt nu finns på listan över Sveriges Gasellföretag.

Branschaktuellt 2.0 – så används den nya portalen

Branschaktuellt används idag som ett verktyg för näringslivet för att snabbt uppdatera sig inom sin egen bransch men även cross-business. Portalen vänder sig till dig som jobbar i – eller är intresserad av – bygg, industri, energi & infrastrukturbranschen. Branschaktuellt är ett ultimat verktyg för alla beslutsfattare med syfte att uppdatera sig om projektupphandlingar, produktnyheter, heta ämnen inom branschen och företagsnyheter. Branschaktuellt.se har 25 – 35 000 unika läsare varje vecka. Trafiken säkerställs av tredje part och visas offentligt på Ocast.

Skapa ett konto på Branschaktuellt idag, det är helt gratis.

Därför ska du skapa ett konto på Branschaktuellt

Eget nyhetsurval – du kan själv välja vilka nyheter, branscher, företag du vill följa – och få en pushnotis när det händer något.

Gratis nyhetsbrev – välj själv vilka nyhetsbrev du önskar att bli tilldelad.

VIP-inbjudningar – till nätverksträffar, event, utbildningar eller mässor.

En egen företagssida – lägg in ert företag i Branschaktuellt branschregister. Fyll ut sidan med referensprojekt, uppgifter eller bjud aktörer till mässor.

… och mycket mer!

Tidningen Branschaktuellt

Branschaktuellt ger ut en pappersutgåva (12) gånger per år med olika fokusområden. I tidningen träffar våra reportrar människorna bakom projekten och investeringarna. Här får du som läsare tillgång till exklusiva artiklar om både stora och små projekt och satsningar.

Branschaktuellt’s nyhetsbrev

Branschaktuellt’s nyhetsbrev är kanske Nordens största branschbrev. Vårt nyhetsbrev vänder sig till dig som jobbar i – eller är intresserad av – bygg, industri, energi & infrastrukturbranschen. Brevet ger en sammanfattning av aktuella nyheter och tillhandahåller dessutom senaste nytt om karriärer och branschaffärer. Prenumerera gör du enkelt genom att fylla i din mailadress nedan – det är helt kostnadsfritt.

Marcus Nilsson
Marcus Nilsson
Försäljningschef
Jesper Eklund
Jesper Eklund
Affärsområdesansvarig Digital
Myrna Whitaker
Myrna Whitaker
Redaktionschef med flera års erfarenhet inom Branschaktuellt med tidigare tjänster som journalist och redaktör. Myrna Whitaker har tidigare varit nyhetsankare för Ekot och har som frilansjournalist bland annat bevakat Syrienkriget och amerikansk politik för både lokala och rikstäckande tidningar.