Fastighet
1 min lästid

Oscar Properties utser vd

18:e juni 2024, 06:00
Oscar Properties utser vd
Foto: Malin Hoelstad / SvD / TT.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Det känns verkligen glädjande att meddela att Oscar Properties nu har en ny vd på plats. Bolaget befinner sig i en utmanande situation men Richard Bagge har en god erfarenhet och stor kunskap inom de områden som behövs för att övervinna utmaningarna, säger Oscar Engelbert.

Vid en extra bolagsstämma den 17 juni beslutades att styrelsen ska bestå av Oscar Engelbert, Hans von Celsing och Richard Bagge.

Den nya styrelsen utsåg i det efterföljande konstituerande styrelsemötet Richard Bagge till ny verkställande direktör för Oscar Properties.

Richard Bagge, född 1951, har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm. Han är styrelseordförande i EasyFill AB och styrelseledamot i Cortus Energy AB.

– Vi har goda förhoppningar om att få igenom en frivillig rekonstruktion. Arbetet ska bli utmanande och spännande, säger Richard Bagge.

Stämman valde Hans von Celsing till styrelseordförande.

Hans von Celsing, född 1950, har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och en MBA från Harvard Business School. Han är styrelseordförande i Clinical Laserthermia AB, Partner Fondkomission AB och styrelseledamot i Advanced Oncotherapy Plc.

#oscar properties
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0