Senaste nytt Energi
2 min lästid

Grontmij i nytt avtal med E.ON

11:e december 2014, 09:42
Grontmij i nytt avtal med E.ON
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Grontmij har vunnit ett nytt ramavtal med E.ON i Norden som omfattar hela Sverige och Danmark och innebär möjligheter till utökat samarbete.

– Ramavtalet gäller för kompetenser inom samtliga våra teknikområden, vilket gör att vi nu breddar vår leverans till E.ON, säger Per-Anders Tauson, divisionschef Energi & Elkraft.

Han ser stora möjligheter till utökade samarbeten i och med att E.ON upphandlat färre konsultföretag än tidigare.

– Vi tror att det här innebär en mycket god möjlighet för oss att utöka vår leverans. Och vi fick den tack vare den unika kompetens vi har kring E.ON:s anläggningar, som vi upparbetat under många års samarbete, säger Per-Anders Tauson.

Ramavtalet innebär att Grontmij har möjlighet att leverera tjänster till samtliga E.ON:s affärsområden i Sverige och Danmark. Ramavtalet omfattar tjänster från hela Grontmijs tjänsteportfölj – med alltifrån byggingenjörer och brandingenjörer till processexperter och seniora utredare och projektledare.

Grontmij har varit leverantör åt E.ON i många år, både i Norden och i övriga Europa, bland annat Tyskland och Storbritannien.

– För oss är Grontmij en pålitlig leverantör som vi haft mycket bra samarbeten med under åren. De känner vår organisation och våra anläggningar väl och vi räknar också med att kunna dra nytta av det internationella samarbetet inom Grontmij, säger Stefan Håkansson, VD för E.ON Värme.

Avtalet löper fram till utgången av 2015.

#e.on #grontmij #ramavtal
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0