Energi
1 min lästid

Hexicon anställer ny CFO: "Mycket nöjd"

8:e juni 2023, 11:46
Hexicon anställer ny CFO:
Anders Rössel. Bildkälla: Hexicon.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Han kommer närmast från en position som CFO på Adverty och tillför stark finansiell expertis till företagets tillväxtambitioner samt dess planerade acceleration av projektportföljen.

– Jag är mycket nöjd över att få Anders till vårt team på Hexicon. Med sin breda erfarenhet tillför Anders ett stort värde till vår organisation. Hans strategiska tankesätt och meriter för att skapa tillväxt kommer att vara avgörande när vi fortsätter att förstärka Hexicons position på marknaden. Jag har fullt förtroende för Anders förmåga att bidra till vår fortsatta framgång, kommenterar Marcus Thor, VD för Hexicon.

– Jag är glad över att bli en del av teamet på Hexicon och bidra till att stärka dess finansiella struktur och tillväxtresa. Hexicon har en enorm tillväxtpotential och jag ser fram emot att använda min erfarenhet och kunskap för att stödja företagets vision att spela en nyckelroll i expansionen av flytande vindkraft, en bransch med exceptionella tillväxtutsikter, säger Anders Rössel.

Anders Rössel har tidigare varit interim CFO på försäkringsbolaget Howden. Han har också haft betydande roller, inklusive Group Business Controller, på företag som SCA, Swedish Match, Cherry och MTG.

#flytande vindkraft #hexicon
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0