Arkitektur
1 min lästid

Semrén & Månsson slår till – köper arkitektbyrå

23:e januari 2024, 09:37
Semrén & Månsson slår till – köper arkitektbyrå
Magnus Månsson, koncernchef Semrén & Månsson Group och Mikael Nädele, VD GAJD arkitekter. Bildkälla: Semrén & Månsson.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

GAJD arkitekter har en bred erfarenhet av projekt inom både kommersiell och kulturhistorisk arkitektur, inklusive restaurering av byggnader från olika tidsperioder samt flera uppdrag som slottsarkitekter. De senaste åren har GAJD arkitekter också varit involverade i ombyggnads- och renoveringsprojekt av några av Göteborgs mest kända byggnader, såsom Göteborgs Rådhus och Sjöfartsmuseet Akvariet.

–  GAJD arkitekter är oerhört duktiga på befintliga miljöer och kulturbyggnader, en sektor som växer. Tillsammans blir vi starkare och får en tung och unik spetskompetens i de kulturhistoriska projekten. Det är en satsning på framtiden som stärker och fördjupar våra värdeskapande erbjudanden, säger Magnus Månsson, koncernchef Semrén & Månsson Group.

Med förvärvet av GAJD arkitekter tar Semrén & Månsson Group ett viktigt steg i sitt pågående förändringsarbete, som är inriktat på långsiktig tillväxt och affärsutveckling, skriver Semrén & Månsson.

Varumärket blir kvar

GAJD arkitekter kommer att behålla sitt eget varumärke och flytta till Semrén & Månsson Groups huvudkontor, där de nu blir en integrerad del av verksamheten.

De två andra delägarna på GAJD arkitekter, Gertrud Gudmundson och Magnus Englund, kommer också att fortsätta att aktivt delta i den dagliga verksamheten, tillsammans med Mikael Nädele.

#gajd arkitekter #semrén & månsson arkitektkontor
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0