Logistikläge
1 min lästid

Castellum gör stor uthyrning i Brunna

13:e september 2023, 07:10
Castellum gör stor uthyrning i Brunna
Bildkälla: Castellum.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

DS Smith är en leverantör av hållbara förpackningslösningar som verkar globalt. Flytten till Brunna är en satsning för region Stockholm/Mälardalen där DS Smith ökar sin befintliga lageryta för att bättre kunna ge service åt kunderna inom denna region.

– Vi är glada över att välkomna ytterligare ett nytt spännande företag, DS Smith, till området. Våra moderna, effektiva lokaler med bra prestanda som dessutom har en solcellsanläggning på taket kommer passa DS Smith verksamhet som handen i handsken, säger Sven Stork, region-VD i Stockholm på Castellum.

DS Smith tillträder lokalen den 1 februari 2024.

–  Vi anser att Brunna är ett perfekt läge för oss logistiskt, vi har ett flertal befintliga kunder inom detta område och lokalen i sig med solpaneler och LED belysning passar in i vår strategi att vara en ledande leverantör av hållbara förpackningslösningar, säger Fredrik Axelsson, DS Smith.

I Brunna, norr om Stockholm, utvecklas just nu ettt logistikområde med moderna och flexibla lokaler för lager, logistik, industri och handel på ett strategiskt läge. Castellum äger drygt 180 000 kvm bebyggd och byggbar mark i Brunna, fördelat på sex fastigheter.

#brunna #brunna logistikpark #castellum #ds smith #stockholm
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0