Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Norconsult värvar ny vd från Sweco: "Varit nyfiken"

30:e juni 2021, 11:44
Norconsult värvar ny vd från Sweco:
Farah Al-Aieshy ny vd för Norconsult AB
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Farah Al-Aieshy har utsetts till ny vd för Norconsult och Executive Vice President för Norconsultkoncernen. Farah arbetar för närvarande på Sweco där hon för närvarande divisionschef för Swecos projektledningsverksamhet.

Farah tillträder sin tjänst senast vid årsskiftet och efterträder Ljot Strömseng som efter 14 år lämnar posten som vd. Ljot kommer att vara vd fram tills Farah tillträder.

‒Jag är väldigt glad att Farah Al-Aieshy tackat ja till tjänsten som vd för Norconsult i Sverige. Farah har många års relevant branscherfarenhet från ett flertal konsultbolag och har ett brett kontaktnät i svenskt näringsliv. Med Farah i laget är Norconsult i Sverige väl rustat att föra den starka företagskulturen vidare och dessutom vidareutveckla bolaget på nya marknader, säger Egil Hogna, CEO i Norconsult.

‒Jag är glad över att ha fått förtroendet att leda Norconsult och ser fram emot att lära känna bolaget och medarbetarna, berättar Farah. Jag har varit nyfiken på Norconsult och på avstånd följt bolagets resa. Norconsult har en stark plats på marknaden och jag ser fram emot att leda Norconsult i sin vidare utveckling. Det ska bli väldigt spännande att tillsammans med våra kunder lösa de samhällsutmaningar vi ställs inför, fortsätter Farah.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0