VA
1 min lästid

Bravida vinner installationskontrakt för nytt sjukhus

28:e september 2016, 10:07
Bravida vinner installationskontrakt för nytt sjukhus
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Bravida Danmark har skrivit kontrakt med det danska landstinget Region Midtjylland för installationsentreprenaden på Det Nye Hospital i Vest, DNV-Gødstrup, som ligger väster om staden Herning.

Det nya sjukhuset DNV-Gødstrup blir ett modernt akutsjukhus, med hela den västliga delen av Region Midtjylland som upptagningsområde. Uppdraget är ytterligare ett i raden av stora sjukhusprojekt i Norden som Bravida har vunnit de senaste åren, bland annat i Tønsberg, Tromsø och Østfold i Norge och Nya Karolinska, Värnamo sjukhus och Akademiska sjukhuset i Sverige.

Bravidas uppdrag i Gødstrup omfattar installation av el, vs och ventilation på 98 000 kvadratmeter i den första fasen av det stora sjukhusbygget. Totalpriset för installationsuppdraget uppgår till motsvarande cirka 390 miljoner svenska kronor.

Bravida Danmark beräknar att kunna inleda arbetet på DNV-Gødstrup mot slutet av 2016. Uppemot 90 Bravidamedarbetare kommer i snitt att vara sysselsatta inom projektet fram till slutleverans i mitten av 2019.

#bravida #danmark #installation #vatten avlopp
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0