Sponsrade
2 min lästid

ALT Hiss tecknar rikstäckande avtal

6:e april 2020, 09:49
ALT Hiss tecknar rikstäckande avtal
ALT Hiss i Mall of Scandinavia. Bildkälla: ALT Hiss
Sponsrade
Like 0

ALT Hiss har länge funnits på marknaden och är idag väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor. Kvalité och miljö har varit ledorden och som ett fint kvitto på de hållbara och energibesparande produkterna tecknade ALT Hiss nyligen ett rikstäckande avtal med Peab.

─ Det känns inspirerande att vara leverantör till Peab som är en av de största byggentreprenörerna i landet. Det visar att vårt produktprogram och våra lösningar står sig väl och är attraktivt för både Peab som byggare och gemensamma kunder som brukare, säger Peter Kjellsson, Marknadschef på ALT Hiss och tillägger:

─ Avtalet passar oss väldigt bra med tanke på att vi själva är en rikstäckande aktör. Det är också spännande att det även gäller hissar till den kommersiella sektorn. Vi har ett av marknadens bredaste produktprogram vilket gör att vårt utbud passar väldigt bra.

Flexibla system

ALT:s hissar är uppbyggda på ett sätt som gör dem väldigt flexibla och anpassningsbara för kundens specifika önskemål. Dessutom kan alla auktoriserade hissfirmor utföra felsökning och reparation.
─ Därmed låser vi inte in våra kunder så att de måste arbeta med oss för service och reparationer om de inte vill, vilket är en annan uppskattad faktor. Underhålls- och driftkostnader för en ALT Hiss blir med andra ord väldigt låga.

Ett annat starkt ben för ALT och tillväxten är eftermarknaden. ALT:s produkter är väldigt anpassningsbara och användbara för att modernisera befintliga äldre hissar. Ett avsevärt billigare alternativ än att byta ut den äldre hissen mot en ny.

─ Idag utnyttjar vi jordens resurser så att de tar slut redan i augusti. Vårt sätt att jobba med modernisering och befintliga anläggningar möjliggör ett avsevärt miljövänligare alternativ, långsiktigt för jorden, säger Peter Kjellsson och avslutar:

─ Genom att delta på Fastighetsmässan får vi chansen att träffa kunder och kan beskriva vårt koncept för modernisering. Det är ett sätt för oss att öka medvetenheten kring vårt sätt att arbeta och bidra till en mer hållbar värld.

Läs mer på www.alt.se

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0