Fastighet
1 min lästid

Wallenstam hyr ut på Kaserntorget

27:e juni 2024, 11:05
Wallenstam hyr ut på Kaserntorget
Bildkälla: Wallenstam.
Anna Broberg Anna Broberg
Like 0

– Kaserntorget 6 har varit lite av en pilot för ett helhetsgrepp där vi erbjuder våra kunder en inflyttningsklar helhetslösning med trådlös uppkoppling, mötesteknik, larm- och brandskyddssystem, digitala nycklar och städning. Allt är på plats när kontraktet signeras, en helhetslösning för kunden med hållbarhetsfokus som resulterat i attraktiva kontorslokaler som håller över tid, säger Marina Fritsche, regionchef Göteborg och vice vd för Wallenstam.

Kaserntorget 6 planeras att certifieras enligt certifieringssystemet Miljöbyggnad iDrift. Arkitekt i samband med ombyggnationen har varit Krook och Tjäder.

– Eftersom varje lokal är optimerad nu efter ombyggnationen krävs inga större ingrepp och omfattande renoveringar vid eventuella omflyttningar. Det gör att både avtals- och tillträdestider kan förkortas samtidigt som koldioxidavtrycket för fastigheten minskar, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt för Wallenstam i Göteborg.

Hyresgästerna på Kaserntorget 6 får tillgång till cykelladdningsplatser, en terrass och en möblerad innergård. En del av fastighetens tak byggs som ett biotoptak och det ges plats för klättrande grönska, insektshotell, fågelholkar och fågelbad.

– Vi ser fram emot att växa och utvecklas ännu mer i dessa inspirerande omgivningar, säger Helen Palm, affärs- och marknadschef på Actea.

#göteborg #wallenstam
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0