Fastighet
2 min lästid

Chef för nyproduktion till HSB Göteborg

19:e januari 2023, 08:15
Chef för nyproduktion till HSB Göteborg
Bildkälla: HSB.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

.Azra Kadribasic är utbildad byggnadsingenjör från Chalmers och har jobbat med bostadsutveckling under de senaste 20 åren. Hon har tidigare arbetat på Skanska i olika roller och kommer närmast från konsultbolaget Development Partner, där hon bland annat varit inhyrd som projektledare och projektchef i flera av HSB Göteborgs nyproduktionsprojekt.

– Det är väldigt glädjande att välkomna Azra Kadribasic till HSB Göteborg. Hennes kompetens och erfarenhet i kombination med att hon har arbetat tillsammans med oss under flera år gör att vi känner oss trygga med att hon framöver ska leda och utveckla vår nyproduktionsverksamhet, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg.

“Höga ambitioner”

– Det är med stor glädje och förväntan jag tar mig an rollen. HSB Göteborg är en medlemsägd organisation med en tydlig vision och höga ambitioner när det kommer till utveckling av hållbara och attraktiva bostäder. Jag ser fram emot att vara med och bidra till att vi levererar bostäder i världsklass till HSBs medlemmar och kunder, säger Azra Kadribasic, chef nyproduktion på HSB Göteborg.

HSB har höga ambitioner när det kommer till hållbarhet och målsättningen är att all nyproduktion ska vara verkligt hållbar i samtliga processer till år 2045. “Målet för klimatneutralitet i nyproduktion är satt till 2040 och kommer att vara en prioriterad fråga framöver.” skriver bolaget.

#hsb #hsb göteborg
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0