Fastighet
2 min lästid

Ny VD till bolag inom logistikfastigheter

14:e november 2022, 15:37
Ny VD till bolag inom logistikfastigheter
Logistris fastighet Tallen 58 i Nybro. Bildkälla: Logistri.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Rekryteringen ger bolaget ökade möjligheter att fokusera på lönsamma förvärv och initiera nya fastighetsutvecklingsprojekt, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Samarbetet med Pareto fortsätter och bolagets nuvarande VD, Ulf Attebrant, kommer att fortsätta i rollen som bolagets COO och vice vd tillsammans med bolagets CFO Anna Karnöskog och fastighetschef Johan Ahlström.

David Träff har flera års erfarenhet av fastighetstransaktioner och fastighetsförvaltning och kommer närmast från Corem. David. Han har de senaste åren arbetat med transaktioner på Corem och Klövern.

Tidigare har han erfarenhet från liknande roller på Hemfosa och Natwest Nordisk Renting. Han har en kandidatexamen från KTH och en masterexamen från Bayes Business School i London.

Ska hitta förvärv

– Det är med stor glädje och entusiasm som jag ser fram emot att tillsammans med våra hyresgäster, affärspartners och styrelsen få leda Logistri vidare in i en ny fas av bolagets utveckling. Logistri är idag ett mycket välskött bolag med attraktiva fastigheter som genererar stabila kassaflöden med låg operationell risk. Tillsammans kommer vi fortsatt utvärdera möjligheterna till att genomföra långsiktigt hållbara investeringar med god lönsamhet såväl inom befintligt bestånd samt tilläggsförvärv, säger David Träff.

Henrik Viktorsson, Styrelsens ordförande, tillägger:

– Vi är glada över att kunna välkomna David som vd för Logistri. Att ha David på plats innebär en viktig förstärkning för bolaget för att ta ett stort steg mot vår strategi. Han har en bra erfarenhet av branschen och är affärs- och hyresgästorienterad.

David Träff kommer att tillträda senast den 13 februari 2023.

Logistri Fastighets AB är ett specialiserat fastighetsbolag med affärsidé att äga, utveckla och förvalta fastigheter med inriktning på lager- och lättindustri i Sverige och Norden. Fastighetsbeståndet omfattar 18 fastigheter i Stockholm, Göteborg och södra Sverige.

#corem #corem property group #logistri
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0