Energi
1 min lästid

Hon är Solars nya hållbarhetschef

21:a februari 2024, 13:36
Hon är Solars nya hållbarhetschef
Louise Röström. Bildkälla: Solar Sverige.
Christopher Blanck Christopher Blanck
Like 0

Louise Röström kommer närmast från en roll som Sustainability Manager på Saint-Gobain Sweden AB. I rollen som Head of Sustainability på Solar Sverige kommer hon att driva och utveckla företagets hållbarhetsarbete samt ingå i det team som arbetar med frågorna på global nivå.

– Vi är väldigt glada över att välkomna Louise till Solar Sverige som hållbarhetschef. Hållbarhet är en röd tråd genom allt vi gör på Solar och Louise kommer att ha en viktig roll i vårt hållbarhetsarbete. Hennes gedigna erfarenhet kommer att stärka vår position och bidra till att driva våra hållbarhetsinitiativ framåt, säger Anders Koppel, VD för Solar Sverige.

– Vi har en ambitiös målsättning med att uppnå nettonoll klimatpåverkan i vår egen verksamhet till 2030, och samtidigt reducera utsläpp av växthusgaser med 25 % över hela värdekedjan. Som sourcing- och servicepartner gäller det att vi tillsammans med våra kunder och leverantörer hittar nya sätt att arbeta, både för att minska klimatpåverkan och för att använda resurser på ett effektivt sätt, säger Louise Röström.

#louise röström #solar sverige
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0