ByggindustrinNy ekonomi- och finanschef på Tornstaden
23/10/2020 1min lästid

Ny ekonomi- och finanschef på Tornstaden

23/10/2020 1min lästid
Ny ekonomi- och finanschef på Tornstaden

Marcus Westman blir ny ekonomi- och finanschef på Tornstaden. Foto: Tornstaden

Kommer närmast från Serneke.

Marcus Westman har rekryterats till rollen som ny ekonomi- och finanschef för Tornstadenkoncernen.
Han kommer närmast från Serneke där han har haft rollen som Redovisningschef och tillträder sin nya tjänst hos Tornstaden vid årsskiftet.

Tornstaden-koncernen har 150 anställda med huvudkontor i Göteborg, samt regionkontor i Stockholm och Malmö. För att stärka upp verksamheten ytterligare inför fortsatt utveckling, har Marcus Westman rekryterats till rollen som ekonomi- och finanschef. 

I samband med att han tillträder vid årsskiftet, slås funktionerna för finans och ekonomi ihop. Staffan Liljequist, delägare och nuvarande finanschef, fortsätter då att arbeta utifrån sin roll som styrelseledamot. Pär-Henrik Wikhede, nuvarande ekonomichef, utses till koncerncontroller samt fortsätter ansvara för koncernens IT-verksamhet och digitala utveckling. 

– Jag har fått ett mycket bra intryck av Tornstaden och ser verkligen fram emot att bli en del av bolaget. Tornstaden har en imponerande historik med lönsam tillväxt, tydlig affärsmodell och starka värderingar. Det känns väldigt spännande att få vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i bolaget, säger Marcus Westman.

Spara den här artikeln

Missa inget! Prenumerera gratis på nyhetsbrevet

Prenumerera på Branschaktuellt’s nyhetsbrev – det är helt kostnadsfritt!