Byggindustrin
2 min lästid

Rikshem flyttar till Atrium Ljungberg-projekt

30:e november 2018, 14:02
Rikshem flyttar till Atrium Ljungberg-projekt
Gränbystaden. Illustration: Sweco Architects.
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Rikshems Uppsalakontor flyttar till 1000 kvadratmeter nybyggda lokaler i Gränbystaden. Hyresavtalet med Atrium Ljungberg är nu tecknat på fem år, enligt ett pressmeddelande.

Sedan 2013 har Atrium Ljungberg utvecklat Gränbystaden med lägenheter, kontor och kommersiella lokaler kring områdets galleria. Det är också där Rikshems Uppsalakontor nu flyttar till 1000 kvadratmeter nybyggda lokaler.
Det framkommer i ett pressmeddelande idag.

Det är ett grönt hyresavtal som skrivits mellan de två aktörerna, vilket innebär att hyresgäst och hyresvärd jobbar tillsammans för att behålla eller förbättra miljöprestandan. Kontraktet är skrivet på fem år och inflyttning sker i februari nästa år.

Rikshem: “Lättillgängligt för kunder och anställda”

Vi ser stora fördelar med att etablera vårt Uppsala-kontor i Gränbystaden. Rikshem har över 6 000 bostäder och samhällsfastigheter i Uppsala, varav hälften ligger i Gränby och närliggande områden. Nu flyttar vi närmare en stor del av våra kunder. Det nya kontoret är lättillgängligt både för kunder och anställda och ligger i direkt anslutning till butiker, restauranger, service och träningsanläggningar. Gränbystaden har utvecklats till ytterligare en stadskärna i Uppsala och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Rikshems verksamhet här och växa med Gränby,säger David Stockman, fastighetschef på Rikshem i Uppsala, i pressmeddelandet.

#atrium ljungberg #gränby #gränbystaden #rikshem #uppsala
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0