Byggindustrin
1 min lästid

Bravida moderniserar SLS lokaler i hjärtat av Helsingfors

7:e juni 2024, 13:00
Bravida moderniserar SLS lokaler i hjärtat av Helsingfors
Bildkälla: KOKO3.
Dan Görgü Dan Görgü
Like 0

SLS är ett vetenskapligt sällskap, grundat 1885, som samlar in, forskar i och förmedlar information om den finlandssvenska kulturen.

Bravida genomför som projektledningsentreprenad alla områden inom husteknik, såsom värme-, vatten-, ventilations-, el- och automationsarbeten samt installation av gasbaserat släcksystem. I entreprenaden förnyas byggnadens fjärde våning helt och i övriga våningar görs mindre ändringar.

– I Snellmansgatans projektledningsentreprenad ingår styrning av planeringen. Det innebär att vi gör upp en tidtabell för planeringsbehovet åt kunden, där vi granskar skissplanerna och uppdaterar och samordnar dem i samarbete med beställaren så att de passar projektet. På så sätt får vi en helhet som är både kostnadseffektiv och funktionell, vilket gör att slutresultatet tjänar fastighetsanvändarna på bästa möjliga sätt, berättar Mikko Jokitöyrä, installationschef för Bravidas vvs-enhet i huvudstadsregionen.

– Samarbetet har löpt bra för oss. Vi har hjälpt varandra ömsesidigt, vilket har bidragit till projektets framskridande, säger Jouni Juntunen, byggplatschef på Fira Oy.

#bravida
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0