Byggindustrin
2 min lästid

Lambertsson rekryterar chef – ska leda affärerna

6:e september 2023, 09:03
Lambertsson rekryterar chef – ska leda affärerna
Martin Nielsen. Bildkälla: Lambertsson.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Martin Nielsen, med erfarenheter från såväl Skanska som Peab, ser fram emot att få bidra till att skapa högre produktivitet för kunderna, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

– Det ska bli jätteroligt att tillsammans med övriga i affärsorganisationen får Lambertsson och våra kunder att lyckas. Jag brinner för människor, affärer och utmaningar och det är precis vad den här organisationen jobbar med, säger Martin Nielsen.

Lambertssons huvudsakliga uppgift är att hjälpa kunderna att skapa effektivare, säkrare och mer lönsamma byggprojekt. Företagets egna affärsorganisation spelar en nyckelroll för att på ett så effektivt sätt som möjligt stödja det operativa arbetet till nytta för kunderna, skriver bolaget vidare.

– Det handlar om att skapa konkurrenskraft, vilket vi gör genom att stötta linjeorganisationen på ett sådant sätt att får de bästa förutsättningarna för att skapa värde för våra kunder. Lambertsson ska vara den partner man väljer för att vi ger bäst kundvärde, berättar Martin Nielsen.

Lambertssons VD, Peter Mikes, gläds åt förstärkningen.

– Vår affärsorganisation är en viktig del i Lambertsson. Vi vill förstärka dess effekt, påverkan och tydlighet för att också stärka oss i att vi når våra mål.Jag är övertygad om att Martin kommer att leda affärsorganisationen på ett mycket framgångsrikt sätt, inte minst med hjälp av hans långa erfarenhet från byggbranschen där han i olika roller drivit utveckling med lyckat resultat, avslutar Peter Mikes.

Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare och tjänsteleverantörer inom bygg- och industrilösningar. Lambertsson ingår i Peabkoncernen. 

#lambertsson #peab #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0