Byggindustrin
2 min lästid

Norska jätten köper bolag i Göteborg

10:e augusti 2023, 11:28
Norska jätten köper bolag i Göteborg
Bildkälla: Privat.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

City Golv grundades 1992 och har under åren byggt upp en gedigen kompetens inom parkett- och mattläggning, golvslipning och våtrumstjänster. Företaget vänder sig främst till entreprenörer och fastighetsägare i Göteborg med omnejd.

– City Golv har ett starkt fäste i Göteborg och deras specialkompetens inom golv- och våtrumstjänster kommer att stärka vårt tjänsteerbjudande i regionen. Vi hälsar dem varmt välkomna till vår växande grupp av duktiga hantverkare, säger Johan Möller, COO för Håndverksgruppen i Sverige.

VD Jimmy Rosén betonar vikten av kunskapsutbyte och är övertygad om att kunderna kommer att dra nytta av det nya partnerskapet.

– Jag uppskattar verkligen att vara en del av en gemenskap av hantverkare som delar våra värderingar och vårt engagemang för hantverket. Vi ser fram emot att utbyta kunskap och erfarenhet med Håndverksgruppen, och tillsammans skapa synergier som kommer att gynna våra kunder. Vi är övertygade om att detta samarbete kommer att öppna nya möjligheter för oss och bidra till långsiktig tillväxt, säger Jimmy Rosén, VD för City Golv.

City Golv har 10 anställda och en årsomsättning på cirka 23 miljoner. Bolaget drivs och ägs idag av Jimmy Rosén.

Håndverksgruppen grundades i juli 2020 i Norge med 30 lokala hantverksföretag som gick samman för att på så sätt bli en starkare aktör på marknaden. Sedan dess har Håndverksgruppen etablerat sig i Sverige (april 2021) och Danmark (november 2022).

#city golv #göteborg #håndverksgruppen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0