Byggindustrin
1 min lästid

NCC renoverar 4 000 kvm kontor i Jönköping

28:e juni 2023, 07:19
NCC renoverar 4 000 kvm kontor i Jönköping
Andreas Saltin, Affärschef NCC Building Sweden och Magnus Olsson, VD Länsförsäkringar Jönköping. Bildkälla: NCC.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Kontoret är cirka 4 000 kvadratmeter och ligger centralt beläget i staden, vilket ställer höga krav på logistik och materialhantering.

­– Ombyggnationen är en del i vår satsning på att vi ska bli länets mest attraktiva arbetsplats, samtidigt som vi fortsätter att vara en unik, lokal, aktör, nära våra kunder inom bank, försäkring och pension. NCC har bäst mött upp mot våra behov och visioner och det känns mycket bra att nu ha det första spadtaget i sikte, säger Magnus Olsson, VD Länsförsäkringar Jönköping.

Byggnaden Härden 5 som är från 1985 ursprungligen är behov av en omfattande renovering. Ombyggnationen omfattar fem våningsplan och kommer att resultera i ett flexibelt och modernt kontor.

­– Vi känner oss hedrade att bli valda som samarbetspartner när Länsförsäkringar satsar på renovering av sitt kontor i Jönköping. Vi har lång och bred erfarenhet från renoveringar av den här typen av centralt belägna projekt och ser fram emot att få vara med när Länsförsäkringar nu samlar hela sin verksamhet under ett tak, säger Andreas Saltin, affärschef på NCC i Jönköping.

Byggstart planeras till tredje kvartalet 2023 och beräknas vara klart 2026.

#ell-eff fastigheter #jönköping #ncc
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0