Fastighet
1 min lästid

Panattoni och Södervidden utvecklar logistik

7:e juni 2023, 09:05
Panattoni och Södervidden utvecklar logistik
Bildkälla: Panattoni.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Planen är att uppföra 46 000 kvm logistik- och industrifastigheter byggas.

– Vår plan har från start varit att erbjuda logistikfastigheter inom den så kallade gyllene triangeln; Stockholm, Göteborg och Skåne. Helsingborgsregionen med anknytning till Köpenhamn och resten av kontinenten är ett väldigt viktigt logistikläge samtidigt som logistik- och industrifastigheter är en bristvara i södra Sverige. Med fastigheten i Åstorp och dess utmärkta läge tar vi nu nästa steg i vår etablering i södra Sverige. Här kommer vi inom kort att kunna erbjuda hyresgäster helt nya och flexibla lagerlokaler från ca 5 000 kvm och uppåt, säger Fredrik Jagersjö Rosell, VD för Panattoni Sverige.

Projektet är resultatet av samarbete med Söderviddens Fastigheter och Åstorps Kommun.

Rudolf Tornerhjelm, ägare och styrelseordförande hos Södervidden, aktiv inom skogs- och lantbruksnäringen i Åstorp sedan generationer gläds åt de många nya arbetstillfällen som projektet kommer att tillföra kommunen.

– Att vi och Panattoni nu startar projektet kommer innebära en mängd nya arbetstillfällen för invånarna i Åstorps kommun. Både under själva byggnationen och sedan när hyresgästerna är på plats och det känns väldigt bra, säger Rudolf Tornerhjelm.

#Åstorp #Åstorps kommun #panattoni #södervidden
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0