Logistikläge
31:a januari 20221 min lästid

Green Cargo bildar ny logistikenhet

31:a januari 20221 min lästid
Green Cargo bildar ny logistikenhet
Green Cargo har bildat en särskild enhet för rundvirkeslogistik. Bild: Green Cargo
Emilia Granberg Emilia Granberg
Like 0

– Rundvirkessegmentet är ett område med stor potential och en viktigt del i vår lönsamma tillväxt framöver, men förutsättningarna skiljer sig mot andra segment. För att få en ökad förståelse för kundens behov och med ett mer snabbfotat arbete från vårt håll skapar vi nu en ny renodlad rundvirkeslogistisk enhet, säger Shad Hallam, chef för Network Management, i ett pressmeddelande.

Uppbyggnad av enheten påbörjades i januari

Den 1 januari 2022 tillträdde Madelene Askeblad rollen som chef för Rundvirkeslogistik och nu har arbetet med att bygga upp den nya enheten påbörjats. Till att börja med kommer enheten att bestå av två affärsutvecklare som tillsammans med Madelene kommer att driva det strategiska arbetet med verksamhetsplan, mål, teamstruktur och roller. Löpande kommer enheten att byggas på med fler kompetenser och när arbetssätt och processer är fastlagda kommer även de operativt ansvariga att ingå i teamet.

– Nu etablerar vi ett dedikerat kompetensteam för rundvirkesegmentet. Det kommer öka vår potential att utveckla både befintliga och nya kunder där kundmötet till kundlöftet genomsyrar enheten. Vi vill med detta möta våra kunders krav samtidigt som vi uppnår lönsamhet, säger Madelene Askeblad.

I och med nysatsningen kommer Madelene Askeblad även ingå i Network Managements ledningsgrupp.

#logistik #nysatsning #rundvirke #trä
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0