Lager
10:e april 20182 min lästid

Svenskt Tenn tecknar avtal för nyproducerad lagerlokal

10:e april 20182 min lästid
Svenskt Tenn tecknar avtal för nyproducerad lagerlokal
Bildkälla: Bildkälla: Svenskt Tenn
Hans Grindal Hans Grindal
Like 0

På Lyftkransvägen 11, med en central placering i Länna Industriområde, har Castellum uppfört en lager-/logistikbyggnad om totalt cirka 9 000 kvm. Här kommer nu Svenskt Tenn att etablera lager samt distributionsverksamhet för distribution till sina kunder runtom i världen.

– Vi välkomnar Svenskt Tenn och tycker det är roligt att kunna erbjuda dem denna fina och funktionella lokal som också är den sista vakanta ytan i denna fastighet säger Kristian Pamp, Affärsområdeschef Region Stockholm-Norr i Castellum.

Lokalen som är cirka 2 500 kvm kommer att användas för bolagets lager- och distributionsverksamhet. Läget erbjuder snabba och effektiva distributionsvägar ut från Stockholm.

Svenskt Tenn

Svenskt Tenn har endast en fysisk butik i Sverige, butiken på Strandvägen 5 i Stockholm, samt försäljning via webben där kunder från hela världen kan handla. I övrigt säljs en begränsad del av sortimentet på butik Tinna i Göteborg samt att Svenskt Tenns tapeter säljs hos ett fåtal tapetåterförsäljare i Sverige.

– I och med flytten till Lyftkransvägen i Länna skapas förutsättningar för ett historiskt företag att skapa en modern och effektiv logistik med möjlighet till ökad skalbarhet, kommenterar Maria Veerasamy, VD för Svenskt Tenn.

När Svenskt Tenn tillträder lokalen blir fastigheten både fullt uthyrd och även fullt inflyttad.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0