Lager
30:e januari 20181 min lästid

PostNord bygger ut lager för att möta Bauhaus tillväxt

30:e januari 20181 min lästid
PostNord bygger ut lager för att möta Bauhaus tillväxt
PostNord TPL AB har sedan 2007 ansvarat för Bauhaus tredjepartslogistik. Fotograf: June Witzoe
Hans Grindal Hans Grindal
Like 0
PostNords verksamhet för tredjepartslogistik har tillsammans med Bauhaus beslutat att bygga ut befintlig lagerfastighet i Herstadberg, Norrköping med närmare 10 000 kvadratmeter. Utbyggnaden beräknas vara klar i slutet av året och fastigheten kommer då omfatta totalt 40 000 kvadratmeter.

– Vi har haft ett framgångsrikt samarbete med vår logistikpartner PostNord sedan starten 2007. Vi ser en fortsatt stark tillväxt, därför har vi ett behov att expandera lagret för att möta den efterfrågan som finns bland våra kunder, säger Johan Saxne, marknadschef på Bauhaus.

PostNord TPL AB har sedan 2007 ansvarat för Bauhaus tredjepartslogistik vilket omfattar hela varuförsörjningskedjan, från producent till slutkund, både för flödet till varuhusen och inom e-handeln.

– Vår strategi är att växa tillsammans med våra kunder och Bauhaus har haft en fantastiska resa de senaste åren. Genom den utökade lagerytan kommer vi att kunna anpassa oss till den fortsatta expansionen och fortsätta leverera effektiva lagerlösningar och andra tjänster till Bauhaus, säger Günter Bergenroth, vd för PostNord TPL AB.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0