Karriär
1 min lästid

Swisslog rekryterar nordenchef från Boeing

27:e juni 2022, 15:32
Swisslog rekryterar nordenchef från Boeing
Johan Kristofferson, med bakgrund från flygindustrin, är ny Head of Sales och managing director för Swisslog i Norden. Bild: Swisslog
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Rekryteringen uppges vara ett led av en “extremt dynamisk marknadssituation med rekordhög efterfrågan”

– Efter nästan 20 år i olika roller på Boeing känns det oerhört roligt och inspirerande att få byta bransch, men att samtidigt få fortsätta att jobba med komplex försäljning av omfattande projekt med mycket teknikinnehåll, långa processer och höga krav på värdeskapande, säger Johan och betonar att han är ödmjuk inför att nu lära sig mer om lagerautomation och intralogistik.

I Swisslog och branschens nuvarande marknadssituation, där efterfrågan överstiger leveransförmågan, kommer Johans fokus vara på att skapa struktur, systematik och prioritera resurser på rätt sätt.

– Det är förstås en avundsvärd situation, samtidigt som det gäller att klara av alla de åtaganden vi har gjort och gör på ett för kunderna bra sätt. Här gäller det att se till att vi jobbar bra tillsammans i organisationen, är synkade och arbetar mot samma mål. Att få hela lösningen att fungera bra med design, realisering, support, sälj, marketing och så vidare.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0