Fastighet
1 min lästid

Tosito uppför och hyr ut 20 000 kvm

17:e april 2023, 12:20
Tosito uppför och hyr ut 20 000 kvm
Bildkälla: Tosito.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Logistikfastigheten börjar att byggas nu och kommer att bli cirka 20 000 kvm med inflyttning våren 2024. Hyreskontraktet är ett så kallat grönt hyreskontrakt och byggnaden blir miljöcertifierad enligt Miljöbyggnad.

– Vi är väldigt glada över att FREJA valt att växa ytterligare på Torsvik i Jönköping. Vi har ett bra samarbete och vi är glada att vi har fått förtroendet på nytt, vi ser detta som ett kvitto på att vi haft ett lyckat samarbete och ser fram emot att följa deras resa kommande åren säger Tommy Fritz, VD på Tosito.

– Beslutet om utbyggnaden är delvis baserat på en önskan att expandera i regionen, Jönköping är en viktig punkt i Sverige för vårt setup och inte minst den fina utveckling och volymökning vi haft som gjort att vi vuxit ur vår nuvarande fastighet. FREJA ser därför med glädje fram emot att nu kunna erbjuda det nödvändiga utrymmet för alla de förfrågningar vi får i relation till de tjänster vi kan erbjuda nuvarande och potentiella nya kunder, säger Morten Dreyer, VD på FREJA Transport & Logistics.

#jönköping #tosito
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0