Byggindustrin Företag & Affärer
2 min lästid

Installationsjätte tar över företag med 22 anställda

23:e november 2021, 14:14
Installationsjätte tar över företag med 22 anställda
Genrebild. Bildkälla: Bravida.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Företaget Öbergs Vent Teknik verkar på ventilationsområdet i Jönköpings län med kunder av både lokala och rikstäckande byggföretag samt kommunala bostadsbolag. Förvärvet förstärker Bravidas position inom ventilation i Jönköping.

– Vi är glada att välkomna Öbergs Vent Teknik AB till Bravida. Genom förvärvet kan vi nu möta våra kunder med ett komplett erbjudande inom installationer i Jönköpingsområdet. Därmed stärks vår lokala närvaro, helt i enlighet med Bravidas strategi kommenterar Johan Swahn, regionchef Jönköping.

Nuvarande ägare av Öbergs Vent Teknik är vd Mikael Svensson och vice vd Stefan Lathman. Båda kommer att följa med till Bravida och Mikael fortsätter i rollen som avdelningschef, han kommenterar försäljningen:

–  Att nu bli en del av Bravida är både ett spännande och stort steg för oss, vi har genom åren haft en fantastisk utveckling i företaget tillsammans med både anställda och kunder. Vi ser övergången som ett naturligt steg för utveckling och tillväxt samt att vi tillsammans med Bravida får möjlighet att erbjuda ett nytt och efterlängtat helhetserbjudande i Jönköpingsområdet.

Öbergs Vent Teknik och Bravida är i dagsläget etablerade på olika platser i Jönköping men planen är att bolagen ska flytta till gemensamma lokaler under år 2022. Bravida tillträder som ägare den 1 december 2021.

#bravid #bravida #entreprenad #förvärv #installation #service #venti
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0