Oklassificerad
1 min lästid

Ny affärschef till Arcona

5:e oktober 2021, 12:50
Ny affärschef till Arcona
Håkan Torhult blir ny affärschef på Arcona. Bild: Arcona
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Håkan Torhult blir ny affärschef på Arcona, enligt ett pressmeddelande. Han har tidigare arbetat som chef för Projektenheten och Nyproduktionsenheten på Familjebostäder.

Den 11 oktober tillträder Håkan Torhult som affärschef på Arcona. Genom sin nya roll tar han även plats i bolagets ledningsgrupp.

”Det känns fantastiskt spännande att få börja på Arcona som ligger i framkant inom många områden och har en stark företagskultur med sunda ledarvärderingsord.” säger Håkan Torhult. ”Sunda värderingar ger medarbetare och ledare möjlighet att utveckla både sig själva och bolaget, jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet och breda kompetens inom flera områden.”

Ann Bjurström, avdelningschef på Arcona är nöjd med rekryteringen:

”Det känns väldigt roligt att Håkan ska börja hos oss på Arcona. Håkans erfarenhet från både entreprenad- och beställarledet är ett bra komplement i vår ledningsgrupp, tillsammans med mycket goda ledaregenskaper kommer han bidra på många plan i vår avdelning. Jag ser verkligen fram mot att få arbeta tillsammans med Håkan och är glad för att han har valt att komma till oss på Arcona.”

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0