Affär & Karriär
2 min lästid

Wiktorson ny chef för transport på Ramböll

8:e juni 2016, 12:36
Wiktorson ny chef för transport på Ramböll
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Anders Wiktorson som har arbetat i företaget sedan 1994 är ny divisionschef för Transport på Ramböll. Han har de senaste åren varit ansvarig för ett affärsområde inom samhällsbyggnad med 190 medarbetare, en del av divisionen han nu tar över.

Med över 20 år på Ramböll, bland annat som affärsutvecklingschef för Rambölls Sverigeverksamhet och som affärsområdesansvarig, tar Anders Wiktorsson nu rollen som divisionschef. Det innebär att han kommer leda divisionen med 600 konsulter samt kliva in i Ramböll Sveriges ledningsgrupp. Inom divisionen ligger bland annat tjänster inom vägar, järnvägar, hamnar, flygplatser, tunnlar samt stadsplanering och landskapsarkitektur.

– Att få den här möjligheten känns hedrande och mycket spännande. Divisionen arbetar idag på en marknad som erbjuder många möjligheter i form av intressanta projekt samtidigt som det finns utmaningar i en allt tuffare konkurrens. Jag ser nu fram emot att få arbeta med dessa frågor och att snabbt sätta mig in i hela divisionens verksamhet, säger Anders Wiktorson.

– Anders har under sina år på Ramböll visat att han besitter både tekniska och affärsmässiga färdigheter genom att prestera ett mycket starkt resultat för sitt affärsområde flera år i rad. Detta och mycket annat gör honom till en självklar efterträdare till rollen som divisionschef för Transport, säger Bent Johannesson, VD Ramböll Sverige AB.

#ramböll #transportstyrelsen
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0