Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Ny styrelseordförande i Lilljewall

1:a juni 2016, 13:10
Ny styrelseordförande i Lilljewall
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Under våren 2016 tillträder Liljewall arkitekters nya styrelse och Lissie Rossing valdes till ny styrelseordförande. Lissie tar över ordförandeskapet efter Leif Blomkvist som haft uppdraget sedan 2009.

Med över trettio års erfarenhet som arkitekt och även flera års erfarenhet inom fastighetsägar- och FM-organisation är Lissie väl rustad för att arbeta med Liljewall arkitekters långsiktiga utveckling. Lissie är partner sedan 2006 och leder marknadsområde Stadsbyggnad.

”Det är ett oerhört inspirerande uppdrag att tillsammans med övriga styrelsen, ägarna och ledningen ta Liljewall framåt i en tid av kraftig expansion. Vårt uppdrag är att främja samhällsutvecklingen i en värld i snabb förändring. Därför blir strategifrågorna ännu viktigare. Mina två starkaste ledord är ”framåt” och ”tillsammans” och det är så vi ska ta oss an Liljewall arkitekters fortsatta utveckling, säger Lissie Rossing.

Lissie tillträdde sin post som styrelseordförande under april 2016, då även Leif Blomkvist avtackades för att bidragit till Liljewall arkitekters framgång med stort engagemang och bred kompetens.

#lilljewall #styrelseordförande #styrelserdförande
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0