Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Mimer rekryterar ny kommunikationschef från Ikea

30:e november 2015, 14:59
Mimer rekryterar ny kommunikationschef från Ikea
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Maria Eberhardsson börjar som ny kommunikationschef på Bostadsbolaget Mimer i Västerås. Maria är idag marknadschef på IKEA i Västerås och har tidigare varit marknadsansvarig på Aspholmen Fastigheter.

– För oss är det glädjande att Maria tackade ja till att bli vår nya kommunikationschef. Vår vision är att bli Sveriges bästa bostadsföretag. Vi har kommit en bit på väg men mycket återstår. I den processen har kommunikationschefen en viktig roll. Maria har den rätta bakgrunden för att ta ansvar för kommunikationsfrågorna, säger Anders Nordstand VD på Mimer.

Maria har en magisterutbildning i företagsekonomi med inriktning mot marknadsföring. Hon har erfarenheter från både reklam- och PR-byråer och var under drygt 4 år marknadsansvarig på Aspholmen Fastigheter (kommersiella lokaler, verksamhet i Uppsala, Örebro och Västerås, ägt av Castellum). Hon har sedan 2011 varit marknadschef på IKEA i Västerås.

– Mimer spelar en viktigt roll för att fortsätta utveckla Västerås som en fantastisk stad att bo och leva i och för mig är det en spännande utmaning att vara en del av den resan. Jag tackade ja till tjänsten främst för att Mimer är ett företag med starka värderingar, härliga människor och en tydlig vision att bli bäst, säger Maria Eberhardsson, som tillträder som ny kommunikationschef på Mimer den 1 februari 2016.

#ikea #kommunikationschef #mimer
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0