Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Mia Lundström tar vdjobb på arkitektkontor

25:e november 2015, 14:50
Mia Lundström tar vdjobb på arkitektkontor
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Mia Lundström tillträder tjänsten som VD på DAPstockholm. Mia har tidigare arbetat med stadsutveckling, kommunikations- och varumärkesfrågor i ledande roller.
— Att rekrytera Mia Lundström som VD är ett viktigt steg för att utveckla och expandera vår verksamhet, säger Lars Blomberg, styrelseordförande i DAP Stockholm.

Mia har tidigare arbetat med stadsutveckling, kommunikations- och varumärkesfrågor i ledande roller. Hon har erfarenhet av förändringsarbete på ledningsnivå och har de senaste åren arbetat som egenföretagande konsult, bland annat som projektledare för stadsutvecklingsprojektet ”Väsby Labs” i Upplands Väsby kommun. Tidigare har Mia haft anställningar som bland annat VD, marknadschef och kommunikationschef inom både privat och offentlig sektor.

– Jag ser fram emot att bidra till och leda arbetet med DAP’s fortsatta utveckling. Det är en väldigt spännande utmaning att få företaget att växa och samtidigt ta tillvara det driv, den personlighet och den kreativitet som är företagets anda tillsammans med kunder och medarbetare, säger Mia Lundström.

– Att rekrytera Mia Lundström som VD är ett viktigt steg för att utveckla och expandera vår verksamhet. Mia förstärker och kompletterar DAP med sin erfarenhet och kunskap från tidiga skeden och av att leda i förändringsprocesser, säger Lars Blomberg, styrelseordförande i DAP Stockholm.

Mia Lundström tillträder tjänsten som VD i november 2015.

#dap #verkställande direktör
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0