Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Ännu ett chefsbyte hos Imtech

17:e november 2015, 09:34
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Roger Axelsson har rekryterats till posten som CFO för Imtech Nordic Group och blir därmed en del av koncernledningen. Patrik Sjölund, nuvarande CFO för Imtech Nordic lämnar bolaget.

Roger som börjar den 23e november, har lång internationell erfarenhet av arbete som ekonomichef och koncerncontroller i företag som Quant, Esselte och ABB med tyngdpunkt på finansiell rapportering och ekonomistyrning. Roger har även gedigen erfarenhet av förändrings- och effektiviseringsarbete inklusive förvärv och försäljning av bolag.

– Jag är väldigt glad över att vi har rekryterat Roger till Imtech. Hans gedigna bakgrund och erfarenhet kommer vara en tillgång i vårt fortsatta arbete med att stärka vår konkurrenskraft, tillväxt och långsiktiga lönsamhet, säger Mats Jönsson, VD och Koncernchef Imtech Nordic.

– Jag ser med förväntan fram mot att delta i arbetet för ett starkt och lönsamt Imtech. De många utmaningar som bolaget står inför gör uppgiften både stimulerande och spännande, säger Roger Axelsson.

Nuvarande CFO, Patrik Sjölund, frånträder rollen inom kort.

– Jag har i drygt två år arbetat intensivt med förändringsarbetet i Imtech. Det har varit utmanande men samtidigt väldigt stimulerande och lärorika år. När Imtech nu går in i nästa fas känns det mycket naturligt att lämna över till nya krafter. Jag önskar ledningen och alla kollegor lycka till i det fortsatta arbetet, säger Patrik Sjölund.

#cfo #ekonomichef #imtech
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0