Affär & Karriär
2 min lästid

COWI satsar på Västerås

21:a oktober 2015, 07:19
COWI satsar på Västerås
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Jimmy Magnusson har rekryterats som gruppchef för Projektledning Infrastruktur i område Stockholm/Öst på COWI. Förutom chefsansvaret kommer han etablera och bygga upp COWIs Projektledningsdivision i Västerås.

Jimmy Magnusson rekryterades som chef för Projektledning Infrastruktur till COWI i oktober. Jimmy Magnusson har tidigare arbetat med projekt- & byggledning på Geosigma, varit avdelningschef på Tyréns och på EQC Management. Han har även erfarenhet som Miljö- & Kvalitetschef från Harsco Metals och som arbetschef från Vägverket.

Han kommer närmast från EQC Management där han har arbetat som senior projektledare och expertråd inom berg och betong. Genom sina erfarenheter inom främst berg, med mer än 15 års erfarenhet från såväl beställar- som entreprenadbranschen, som breddats med betongkompetens har han samlat en stor kunskapsbredd och nätverk inom området.

– Det känns väldigt spännande att få komma till COWI och leda arbetet inom Projektledning Infrastruktur i region öst. Det är extra roligt att leda arbetet med att etablera COWIs kontor i Västerås. Jag kommer bidra med mitt kunnande och engagemang och ser fram emot en etablering i Västerås och därmed stärka COWI närvaro i Mälardalen, säger Jimmy Magnusson.

– Att etablera oss i Västmanland känns strategiskt bra för COWI då Västerås är en av Sveriges storstäder och där mycket kommer hända inom samhällsbyggnadsområdet de närmaste åren. Jimmys erfarenhet från många olika ledande roller inom infrastrukturområdet samt hans bergkunnande blir helt rätt för oss. Vi är väldigt glada att få Jimmy i den rollen, säger Stefan Sandberg, divisionschef för Projektledning på COWI.

#cowi #eqc #gruppchef
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0