2021-04-08 NREP rekryterar chef från Vasakronan https://branschaktuellt.se/wp-content/uploads/2021/04/Britt-Lindqvist_Erik-Ihse_Sofia-Bredberg-Hanser_Sofie-Jansson-1180x570-1.jpg

NREP rekryterar chef från Vasakronan

Britt-Lindqvist, Erik Ihse, Sofia-Bredberg Hanser, Sofie-Jansson. Bild: NREP
Britt-Lindqvist, Erik Ihse, Sofia-Bredberg Hanser, Sofie-Jansson. Bild: NREP
Affär & Karriär
Fastighet

NREP växer och förstärker organisationen med fyra nya medarbetare, däribland tillsätts Britt Lindqvist i nyckelrollen som förvaltningschef för bostadsbeståndet.

Med 15 års erfarenhet från verksamhetsutveckling, förändringsledning och projektledning kommer hon senast från rollen som utvecklingschef på Vasakronan.

”Jag drogs till den innovationskraft jag sett från NREP. Här finns en tydlig entreprenörsanda, vilket ger liv till nya idéer som blir verklighet tack vare kombinationen av rätt kompetens, kapital och framför allt en stark vision om att ha en positiv inverkan på både människors vardag och miljön”, säger Britt Lindqvist.

Stärker upp inom projekt- och affärsutveckling
Med ett geografiskt fokus på Stockholm-Mälardalen rekryteras nu även två nya affärsutvecklare. Erik Ihse, senast från Ikano Bostad i roller inom både affärs- och projektutveckling, samt arbetat med verksamhetsutveckling.

Även Sofia Bredberg Hanser ansluter till affärsutvecklingsteamet. Hon kommer senast från SSM där hon haft stort fokus på transaktioner. Sofie Jansson tillsätts som ny projektutvecklare och kommer senast från tio år på Riksbyggen där hon arbetat med projektledning.

Rickard Langerfors, bostadschef på NREP kommenterar:

”Det är otroligt kompetenta personer som valt att ansluta till oss. I alla dialoger har det varit tydligt att hållbarhetsfrågan och att våga tänka nytt och exekvera med innovativ handlingskraft är viktigt för dem. Det är en starkt bidragande faktor till min övertygelse om att de passar mycket bra hos oss. Vi är ett team som vill ha stor inverkan på branschen och inte minst berika vardagen för de människor som lever och bor i och omkring våra bostadskvarter”, avslutar Rickard Langerfors.

Missa inget!

Prenumerera på Branschaktuellt's nyhetsbrev - det är helt kostnadsfritt!