Affär & Karriär
27:e april 20151 min lästid

Ny vd för Stockholmshem

27:e april 20151 min lästid
Ny vd för Stockholmshem
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Stockholmshems styrelse har utsett Eva Nygren till ny vd för företaget. Eva Nygren kommer närmast från Södertäljes allmännyttiga bostadsbolag Telge Bostäder.

– Det ska bli riktigt roligt att få leda Stockholmshem i arbetet att möta behoven i den växande staden. Vi ska bygga nya bostäder för alla Stockholmare, men också vårda och utveckla befintliga områden på ett ansvarsfullt och hållbart sätt, säger Eva Nygren.

Eva Nygren har varit vd på Telge Bostäder sedan 2007 och har en lång erfarenhet från bostadsbranschen, bland annat i ledande positioner på Stiftelsen Stockholms Studentbostäder och Fastighets AB Förvaltaren.

– Stockholmshem ska fortsätta att vara ett bostadsbolag som bygger åt människor som söker ett hem. Olika hem där olika familjer kan växa och må bra, där studenter får studiero och till människor som behöver en ny chans i livet. Och det känns riktigt bra att Eva Nygren med sin erfarenhet blir den som ska leda ett starkt allmännyttigt bolag mot en ökad nyproduktion och med en fortsatt hög service, säger Kadir Kasirga (S), ordförande för Stockholmshem.

#stockholm #stockholmshem #telge bostäder
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0