Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Eklandia rekryterar ny fastighetschef

22:a april 2015, 08:53
Eklandia rekryterar ny fastighetschef
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Eklandia Fastighets AB, dotterbolag inom Castellum AB, har rekryterat Anders Frisell från Kungsleden som ny fastighetschef. Anders blir också medlem i Eklandias ledningsgrupp.

Anders är civilingenjör i botten och har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Anders har tidigare arbetat på bl a Norconsult och nu senast i 8 år på Kungsleden som förvaltare av kommersiella fastigheter i västra Sverige.

Eklandias fastighetsbestånd är indelat i två förvaltningsområden, Centrum och Hisingen, som tillsammans ansvarar för utvecklingen av ca 90 fastigheter med en total area på omkring 580 000 kvm. Anders Frisell blir ny fastighetschef för förvaltningsområde Hisingen.

– Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Anders som ny fastighetschef för Hisingen. Hans långa och breda erfarenhet inom branschen med särskilt fokus på förvaltning, kundvård, hållbarhetsfrågor och driftoptimering är mycket värdefull i vårt långsiktiga arbete med att fortsätta utveckla Eklandia att bli Göteborgs mest attraktiva fastighetsbolag. Anders har även vana från att integrera fastigheter vid förvärv vilket passar väl med vår tillväxtstrategi. Anders kompletterar därför vår ledningsgrupp på ett mycket bra sätt, säger Cecilia Fasth, VD för Eklandia Fastighets AB.

#castellum #eklandia fastighets ab #fastighetschef
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0