Affär & Karriär
1 min lästid

Ny vice vd på Svenska Bostäder

23:e mars 2015, 13:46
Ny vice vd på Svenska Bostäder
Åsa Steen, vice vd på Svenska Bostäder. Bildkälla: Svenska Bostäder
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Svenska Bostäders förvaltningschef Åsa Steen har utnämnts till vice vd på Svenska Bostäder och tillträder 1 januari 2018. Åsa började i bolaget redan i februari 2017. Hon har bred erfarenhet och kompetens inom både stadsbyggnad och kommunal verksamhet med stort fokus på utveckling.

– Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt första år på Svenska Bostäder. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra hyresgäster och framtida hyresgäster tillsammas med mina kollegor. Det är ett stort förtroende att få arbeta med de här viktiga frågorna och jag är stolt över att få göra det i rollen som förvaltningschef och vice VD, säger Åsa Steen.

Åsa är beteendevetare med stort intresse för människor och samhällsutveckling. I Sundbybergs stad har hon bland annat varit projektchef och vice stadsdirektör samt lett flera stadsbyggnadsprojekt. Dessutom har Åsa en bakgrund på Rädda Barnens riksförbund där hon bland annat arbetade med att stärka barns och ungas inflytande.

#förvaltningschef #svenska bostäder #vice vd
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0