Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Thermotech anställer ny försäljningschef

25:e februari 2015, 09:23
Thermotech anställer ny försäljningschef
|
Marcus Rosenholm Marcus Rosenholm
Like 0

Thermotechs marknadschef Andreas Anderzon har valt att gå vidare i karriären till annan verksamhet utanför bygg och VVS branschen, och företaget har nu rekryterat Malin Malmenström till tjänsten som försäljningschef.

Malin Malmenström är 44 år och kommer närmast från en tjänst som VD hos Norra Skogägarnas Byggvaruhandel. Malin bor med man och två barn i Bjännsjö utanför Umeå och har en gedigen erfaren inom försäljning och ledarskap.

Malin är utbildad socionom. Hon har jobbat 10 år inom läkemedelsföretaget Pfizer, inledningsvis som säljare och senare som regionchef, Key Account Manager och Sales Trainer.

2007 började Malin som platschef hos Norra Skogägarnas Byggvaruhandel. Hon blev sedermera affärsområdeschef för de tre XL-Bygg butiker som företaget drev i regionen och slutligen företagets VD. Under 2014 blev Norra Skogägarnas Byggvaruhandel uppköpta av den danska byggvaru-koncernen Bygma och Malin fortsatte då som projektledare för övergången under en kortare period.

– ”Det har varit utmanande att finna en person som kan ta vid efter Andreas Anderzon som varit en avgörande person för Thermotechs framgångar ända sedan starten 1996. Vi har valt Malin Malmenström med omsorg, då det har varit viktigt att finna en person som delar våra värderingar och vår tro på att hållbar framgång skapas av delaktiga medarbetare som ges frihet under ansvar med tydliga krav. Malin kommer med sin erfarenhet och sitt engagemang att bidra mycket till företagets fortsatta utveckling, säger Anders Andersson, VD på Thermotech Scandinavia AB.”

Ansvaret för marknadsföring och information tas över av vår nuvarande kommunikationsansvarige Ulrika Mattisson.

#försäljningschef #thermotech
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0