Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Hon blir ny hållbarhetschef på Svevia

8:e maj 2019, 08:00
Hon blir ny hållbarhetschef på Svevia
Emilie Beckman tillträder som hållbarhetschef den 1 juni, 2019.
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Emilie Beckman har utsetts till hållbarhetschef i Sveviakoncernen. Emilie Beckman är utbildad miljöstrateg och kommer närmast från en tjänst som KMA-ingenjör inom Svevia.

– Det gläder mig mycket att Emilie Beckman vill axla rollen som vår nya hållbarhetschef och ta det övergripande ansvaret för dessa viktiga frågor. Hon känner företaget väl och hennes gedigna kompetens inom miljö liksom brinnande intresse för hållbarhetsfrågor blir en värdefull tillgång för vårt fortsatta hållbarhetsarbete, säger Anders Gustafsson, vd och koncernchef.

Emilie Beckman kom till Svevia 2011 som råvaruansvarig och sedan 2015 arbetar hon som KMA-ingenjör inom Svevias division Beläggning

– Det ska bli spännande att få vara med och utveckla Svevias hållbarhetsarbete, såväl strategiskt som operativt, i syfte att främja företagets affärs- och hållbarhetsnytta. Mitt intresse för hållbarhet, klimatet och miljön är genuint och jag ser verkligen fram emot att ta mig an denna viktiga uppgift, säger Emilie Beckman, tillträdande hållbarhetschef Svevia.

Emilie Beckman tillträder som hållbarhetschef den 1 juni, 2019.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0