Affär & Karriär
1 min lästid

BoKlok rekryterar ekonomichef från Skanska

2:a september 2022, 08:34
BoKlok rekryterar ekonomichef från Skanska
Bildkälla: BoKlok.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Senast kommer hon från rollen som Redovisningschef i Skanska Sverige. Hon har även bakgrund från Skanska där hon främst arbetat med redovisning och controlling inom bostadsutveckling.

– Det är med stor glädje jag hälsar Anne-Bjørg välkommen till BoKlok. Med sin gedigna kompetens inom såväl bostadsutveckling som redovisning och ekonomistyrning blir hon en stark och viktig tillgång för ekonomifunktionen i BoKlok Sverige, säger André Löfgren, BoKlok Chief Financial Officer, BoKlok.

– Jag ser fram emot att börja i min nya position som Ekonomichef på BoKlok Sverige, som jag har haft förmånen att följa inifrån Skanska. BoKlok har en betydande roll på bostadsmarknaden i att bidra med prisvärda och hållbara hem för de många människorna och det ska bli väldigt spännande att få vara med på resan för en fortsatt stark utveckling och tillväxt, säger Anne-Bjørg Wild-Nordlund.

Anne-Bjørg Wild-Nordlund tillträder rollen som Ekonomichef för BoKlok Sverige 1 september och blir då även medlem i BoKlok Sveriges ledningsteam.

#boklok #skanska
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0