Affär & Karriär
2 min lästid

Krook & Tjäder satsar i Danmark – anställer projektledare

30:e augusti 2022, 10:19
Krook & Tjäder satsar i Danmark – anställer projektledare
Krestian Ingemann. BIldkälla: Krook & Tjäder.
Johann Bernövall Johann Bernövall
Like 0

Sedan augusti är Krestian Ingemann på plats i företagets team som bland annat arbetar med transformationsprojekt i Köpenhamn. Den ökande uppdragsvolymen för bolaget ligger bakom rekryteringen.

– Jag är verkligen stolt över att bli en del i teamet av duktiga arkitekter på Krook & Tjäder och att kunna bidra till deras projekt i Danmark. Jag hoppas kunna stärka medvetenheten om Krook & Tjäders personliga och närvarande förhållningssätt till projekten, även på den här sidan av Öresund.

Krestian Ingemann har ett starkt cv och lång erfarenhet av att leda projekt i Danmark.

– Med Krestian har vi funnit en person som arbetat både på arkitektkontor såväl som hos byggentreprenören Züblin A/S och har fokus både på ekonomi, arkitektur och byggbarhet. Han blir en viktig spelare i vår organisation för att kunna hantera den växande projektportfolion, säger Tobias Magnesjö, kontorschef Krook & Tjäder Malmö.

Krestian Ingemann kommer senast från en liknande tjänst på Sweco Architects i Köpenhamn. I sin roll som projektledare, arkitekt och byggekonom har han arbetat både med ombyggnad av det befintliga byggnader i Köpenhamn och nyproduktion, bland annat med landmärket Vogelius Tårn i Carlsberg byen och senast Damhus Engens skole där han haft rollen som projekteringsledare.

Arkitekterna Krook och Tjäder är ett av Nordens största arkitektkontor och har idag runt 300 medarbetare fördelat på tolv kontor. Krook & Tjäder arbetar med alla segment av arkitektur, från stadsbyggnad till hus- och landskapsarkitektur, inredning och produktdesign.

#arkitektur #köpenhamn #krook & tjäder #nyrekrytering
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0