Affär & Karriär
11:e maj 20221 min lästid

WSP chefsrekryterar från Volvo Cars

11:e maj 20221 min lästid
WSP chefsrekryterar från Volvo Cars
Christian Castillo Mellberg. Foto: WSP
Redaktionen Redaktionen
Like 0

I rollen som CFO på WSP Sverige kommer Christian Castillo Mellberg ansvara för Business Control, Redovisning, Compliance och M&A samt ingå i ledningsgruppen. Det skriver WSP i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att välkomna Christian till oss på WSP. Med hans bakgrund i framgångsrika internationella koncerner och med erfarenhet av digitalt transformationsarbete är han rätt person att leda och vässa vår ekonomifunktion ytterligare genom vår fortsatta tillväxtresa, säger Håkan Danielsson, vd på WSP Sverige.

Christian Castillo Mellberg har bred erfarenhet inom ekonomi från exempelvis EF Education First där han haft flera ledande roller i bland annat USA och Mellanöstern.

– WSPs starka lokala fokus med fördelarna av att vara en del av en global organisation ser jag som en stor styrka för företaget i branschen. WSP är känt för sin djupa kompetens och ju mer jag lärt känna bolaget desto mer växer en ödmjuk företagskultur fram med mycket stolthet, högt satt standard samt fokus på medarbetaren. Jag ser fram emot att få arbeta med team där vi stärker varandra och att jobba i ett företag som direkt bidrar till samhällsutvecklingen. Det ska bli oerhört spännande och kul att kliva in i bolaget, säger Christian Castillo Mellberg.

#cfo #rekrytering #wsp
Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0