Affär & Karriär
2 min lästid

Tung chefsrekrytering till Pandox

20:e oktober 2021, 12:34
Tung chefsrekrytering till Pandox
Anneli Lindblom. Fotograf: Rickard Kilström
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Anneli Lindblom tillträder som ny CFO för Pandox den 1 december 2021. Hon kommer närmast från Cabonline där hon var CFO och tillförordnad vd, enligt ett pressmeddelande från Pandox.

– Jag är väldigt glad över att Anneli har tackat ja till rollen som CFO för Pandox. Hon har lång erfarenhet och starka personliga egenskaper som kommer att vara mycket värdefulla för oss, säger Liia Nõu, vd och tf. CFO för Pandox.

Anneli Lindblom har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans och som styrelseledamot för börsnoterade bolag. Hon har tidigare varit CFO och tillförordnad vd på Cabonline, CFO och vice vd på Acando samt CFO på Proffice och Cybercom. Hon har även styrelseerfarenhet och är för närvarande styrelseledamot och ordförande i revisionsutskottet för Amasten samt styrelseledamot för Haypp Group och Avtalat. Hon har också tidigare varit styrelseledamot för Hemfosa Fastigheter AB.

– Pandox är ett spännande företag med en omfattande hotellfastighetsportfölj och en stark position i norra Europa. Företagets mix av Fastighetsförvaltning och Operatörsverksamhet samt dess starka värdegrund är väldigt attraktiv och jag är glad över förtroendet och möjligheten att arbeta på Pandox. Nu ser jag fram emot att träffa mina nya kollegor och tillsammans med dem bidra till Pandox fortsatta utveckling, säger Anneli Lindblom.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0