Affär & Karriär
2 min lästid

Next Step Group stärker upp med ny CFO

15:e oktober 2021, 12:01
Next Step Group stärker upp med ny CFO
Martin Carlsson. Foto: Felicia Sarmiento Holmquist
Malin Rothenborg Malin Rothenborg
Like 0

Martin Carlsson tillträder nu som ny CFO för fastighetsbolaget Next Step Group. Med en ambitiös tillväxtplan och en spännande resa framför sig så blir rekryteringen ett viktigt led i att stödja koncernens expansiva fas framåt. Detta framgår av ett pressmeddelande.

Utvecklingsresan fortsätter för Next Step Group och nu utses Martin Carlsson till ny CFO. Carlsson har erfarenhet från flera meriterande ekonomiroller från fastighetsbranschen, varav senast i rollen som finansiell affärsutvecklare på Newsec. Som CFO kommer Martin att leda och vidareutveckla Next Step Groups ekonomiavdelning och förstärka koncernen i den tillväxtfas som bolaget befinner sig i. 

– Next Step Group är en spännande entreprenörsdriven koncern som har lyckats skapa en helt egen modell för stadsutveckling. Jag ser verkligen fram emot att bidra till verksamhetens fortsatta utveckling och få vara med och bygga upp en strategisk och proaktiv ekonomiavdelning i framkant, säger Martin Carlsson, nytillträdd CFO på Next Step Group.

Next Step Group har på kort tid byggt upp en utvecklingsportfölj där tre av Västsveriges största stadsutvecklingsprojekt numera ingår – Nya Hovås, Life Science-klustret GoCo Health Innovation City samt bostadsprojektet Wendelstrand. Jacob Torell, grundare och VD, ser rekryteringen av Martin Carlsson som en viktig pusselbit för att matcha den fortsatt höga utvecklingstakten och skapa en dynamisk ekonomifunktion i tiden.

– Vi är väldigt glada över att få välkomna Martin till oss. Vi står inför nästa stora steg i vår utvecklingsresa och Martins breda kompetens inom ekonomistyrning kommer att tillföra värdefull kunskap och skapa goda förutsättningar för vår fortsatta expansion och höga tillväxttempo, säger Jacob Torell, VD på Next Step Group.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0