Affär & Karriär
2 min lästid

Ny utvecklingschef till Riksbyggen

7:e oktober 2021, 06:29
Ny utvecklingschef till Riksbyggen
Helena Wester. Bild: Riksbyggen
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Riksbyggen har rekryterat Helena Wester till rollen som chef för leverans- och verksamhetsutveckling för affärsområde Fastighetsförvaltning. Helena Wester kommer närmast från HSB Norra Stor-Stockholm, där hon har arbetat som förvaltningschef.

– Riksbyggen är ett tydligt värderingsstyrt företag som bland annat ligger långt framme när det gäller hållbar utveckling. Jag ser fram emot att lära känna Riksbyggen och mitt team och få utveckla vårt erbjudande till våra kunder tillsammans med dem, säger Helena Wester.

Helena har arbetat i fastighetsbranschen i olika roller sedan 2005. Inom HSB har hon haft två roller, först som HR- och Hållbarhetschef och nu senast som förvaltningschef. Tidigare har hon bland annat även arbetat som förvaltningschef på Sollentunahem.

– En av mina utmaningar blir att vara med och skapa framtidens värdeutvecklande förvaltning. Vilka tjänster ska vi erbjuda imorgon? Hur kan vi tillsammans med våra medlemmar och övriga kunder bidra till ett mer hållbart samhälle?

Helena Wester började på Riksbyggen den 1 september.

– Det känns väldigt bra att vi har rekryterat Helena Wester. Hon passar vår kravprofil väl. Hon har goda ledaregenskaper, en bred erfarenhet av branschen och god förståelse för kooperationen, säger Eric Stuart, affärsområdeschef Fastighetsförvaltning.

Totalt förvaltar Riksbyggen över 4 300 bostadsrättsföreningar med över 200 000 bostadsrätter och cirka 100 000 hyresrätter. Riksbyggen har förvaltningsverksamhet på 430 orter runt om i landet, från Trelleborg i syd till Karesuando i norr. Sammanlagt tar Riksbyggen hand om bostäder som ungefär en halv miljon människor bor i.

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0