Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

Arkitektfirma rekryterar sju

29:e september 2021, 12:09
Arkitektfirma rekryterar sju
Foto: Daniel McCullough
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Lindberg Stenberg Arktiekter anställer sju nya arkitekter. Detta för att möta en ökad efterfrågan från uppdragsgivare, enligt ett pressmeddelande.

Arkitektföretaget förstärks med Calle Skogström, Nicolas Hagos, Sofia Kanerud, Tobias Welden, Simon Andén, Lief Ödman och Herman Laestander. Tjänsterna tillträds under hösten 2021.

– Ökad efterfrågan på attraktiva och smarta miljöer i kombination med behovet av omställning till ett hållbart samhälle gör att vi ser en stark tillväxt inom flera av våra affärsområden. Jag är mycket entusiastisk över att i det läget kunna välkomna sju nya talanger, säger Mats Carlsson, vd på Lindberg Stenberg Arkitekter. 

I och med de senaste rekryteringarna stärks erbjudandet inom bostäder, stadsbyggnad, kommersiella lokaler, förskolor och offentliga platser ytterligare.

– Våra uppdragsgivare delar vår vision om ett samhälle där kultur, kommersiella verksamheter och människor kan utvecklas tillsammans. Med sina olika erfarenheter och kompetenser är våra nya kollegor ett välkommet tillskott till verksamheten och säkerställer samtidigt att vi även framöver kan driva förändring och utveckling med arkitektur som verktyg, säger Mats Carlsson. 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0