Nyheter Affär & Karriär
2 min lästid

Atrium Ljungberg rekryterar CFO från Castellum

10:e september 2021, 09:38
Atrium Ljungberg rekryterar CFO från Castellum
Genrebild. Bildkälla: Pixabay / creative commons /
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Ulrika Danielsson tillträder rollen som ny cfo i november. Hon kommer närmast från Castellum där hon varit ekonomi- och finansdirektör.

Ulrika Danielsson har lång erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans i fastighetsbranschen. Hon kommer närmast från Castellum där hon sedan 1998 varit anställd som ekonomidirektör och de senaste sju åren som cfo. Ulrika har även ett flertal styrelseuppdrag bland annat i John Mattson Fastighets AB.  

– Jag är väldigt glad att Ulrika Danielsson tackat ja till rollen som cfo för Atrium Ljungberg. Hon har en lång och gedigen erfarenhet från branschen och kommer att bidra med mycket kompetens och affärsdriv, säger Annica Ånäs, vd Atrium Ljungberg.

I uppdraget som cfo för Atrium Ljungberg ingår ett ansvar för de affärsstödjande funktionerna som, förutom ekonomi och finans, även omfattar områdena IT, juridik och hållbarhet. Ulrika Danielsson kommer att ingå i bolagsledningen och tillträder sin tjänst 15 november.

– Atrium Ljungberg är ett spännande företag med en fantastisk projektportfölj i strategiska lägen. Det är ett långsiktigt bolag med starka grundvärderingar som jag delar. Jag ser fram emot att vara med i Atrium Ljungbergs framtida utveckling, säger Ulrika Danielsson.

Atrium Ljungbergs bolagsledning består efter rekryteringen av: Annica Ånäs, vd, Mattias Celinder, affärsområdeschef Fastigheter, Linus Kjellberg, affärsområdeschef Affärsutveckling, Angela Berg, affärsområdeschef Projekt, Helena Martini, HR-chef samt Ulrika Danielsson, cfo.

Nacka, 2021-09-10

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0