Nyheter Affär & Karriär
1 min lästid

TPL-aktör får ny vd

8:e september 2021, 16:15
TPL-aktör får ny vd
Per Zandrén utsedd till VD för Aditro Logistics. Bild: Aditro
Myrna Whitaker Myrna Whitaker
Like 0

Per Zandrén har utsetts till vd för TPL-aktören Aditro Logistics och tar därmed plats i Posti-koncernens ledningsgrupp från och med 8 september 2021. Det framgår av ett pressmeddelande.

Zandrén har fram till nu fungerat som tillförordnad verkställande direktör bredvid föregående vd Johannes Gussander. Innan detta arbetade Zandrén som COO på Aditro Logistics sedan han blev en del av företaget i november 2020. Han har mer än 15 års erfarenhet av ledarskap och logistik.  

”Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Per och utveckla värdekedjan inom leverans och distribution för hela koncernen. Aditro Logistics är en föregångare inom dessa tjänster, och vi kan lära oss mycket av dem som koncern,” säger Turkka Kuusisto, ordförande och VD för Posti-koncernen. 

”Det är en förmån att anförtros med ledningen av Aditro Logistics och få ta plats i ledningsgruppen för Posti-koncernen.  Aditro Logistics är strategiskt välpositionerat att leda logistikbranschens omvandling, och vi har ett extraordinärt team av talangfulla kolleger på plats!”, säger Per Zandrén. 

Efter förändringarna består Posti-koncernens ledningsgrupp från och med den 8 september 2021 av följande medlemmar: 

Like
0
Dislike
0
Love
0
Angry
0